ویزای مولتی کانادا

ویزای مولتی کانادا

ویزای مولتی کانادا ، ویزای مولتیپل (Multiple-Entry) ، ویزای چندبار ورود ، ویزای 5 ساله ؛ همه ی این اصطلاحات یک معنی دارند. ویزای مولتیپل کانادا به ویزایی گفته میشود که به مدت اعتبار 10 سال اجازه اقامت موقت در کانادا را به شما میدهد؛ اما از آنجایی که مدت اعتبار پاسپورت های ایرانی 5 سال است، این نوع ویزا در ایران به صورت 5 ساله صادر میشود و به ویزای 5 ساله کانادا نیز معروف است. البته بسته به اعتبار پاسپورت شما، اعتبار ویزای مولتیپل یک ماه قبل از اتمام اعتبار آن به پایان میرسد؛ یعنی در بهترین حالت، ویزای شما 4سال و 11ماه اعتبار خواهد داشت.

کسانی که ویزای چندبار ورود کانادا را دارند به دفعات می‌توانند وارد این کشور شوند، و در هر بار ورود تنها شش ماه اجازه اقامت در کشور را دارند. اما نگران نباشید؛ پس از اتمام دوره شش ماهه می‌توانید تنها چند ساعت از کشور خارج شوید و مجددا به آن بازگردید. ویزای مولتی کانادا در واقع همان ویزای توریستی است که تحت شرایطی مجوز ورود و خروج را در بازه زمانی معینی به دفعات می‌دهد.


مزایای ویزای مولتیپل کانادا

1- ورود به کشور کانادا بدون محدودیت

2- ورود به کانادا از هر مرزی و در هر زمانی

3- اقامت 6 ماهه برای هربار ورود

روند دریافت ویزای یکبار ورود (Single-Entry) و ویزای چندبار ورود کانادا به یک صورت است و تنها تفاوت بینشان قانع کردن مامور مهاجرت می‌باشد. اگر شما درخواست ویزای یک بار ورود کرده باشید اما دارای شرایط دریافت ویزای مولتیپل کانادا باشید، سفارت کانادا در نامه اعلام نتیجه درخواست شما اعلام می‌کند که می‌توانید برای ویزای 5 ساله هم اقدام کنید.

هیچ راهی برای تضمین اخذ ویزای مولتی کانادا وجود ندارد، و دریافت این ویزا کاملا وابسته به دو عامل تکمیل مدارک درست و قانع کردن افسر مهاجرت است. البته شرایطی هستند که میتوانند این روند را تسریع بخشند یا احتمال آن را افزایش دهند؛ مانند:

·         داشتن حداقل تمکن مالی برای هر متقاضی 10هزار دلار کانادا

·         دریافت دعوت نامه از شخصی که اقامت دائم کانادا را دارد یا شهروند این کشور است

·         داشتن مدرکی که ثابت کند پس از اتمام اعتبار ویزا از کانادا خارج میشوید


افرادی که شانس بالایی برای دریافت ویزای مولتی کانادا دارند :

·         افرادی که همسر یا فرزندشان درکانادا مشغول به کار یا تحصیل است

·         افرادی که به دلایل کاری (یا دلایل دیگر مورد تایید سفارت) مجبور به مسافرت مداوم به کانادا هستند

·         افرادی که در پاسپورتشان ویزای شینگن درج شده باشد

البته داشتن ویزای شینگن شرط اجباری برای دریافت ویزای مولتی کانادا نیست  اما درصورتی که مهر ویزای شینگن در پاسپورت شما باشد، قانع کردن مامور مهاجرت درمورد برگشت به کشور پس از تاریخ انقضای ویزا بسیار راحت تر است؛ چرا که اگر قصد اقامت دائم یا پناهندگی داشتید در همان کشورهای عضو اتحادیه اروپا می‌ماندید.


مدارک لازم برای ویزای مولتی کانادا

1- شناسنامه و کارت ملی

2- پاسپورت معتبر با حداقل 6ماه اعتبار به همراه پاسپورت های قبلی

3- دو قطعه عکس

4- گواهی بانکی واسناد ملکی

5- مدارک شغلی

6- مدارک مربوط به بیمه

7- تکمیل فرم های درخواست

8- گواهی پزشکی معتبر

9- دعوت نامه رسمی (درصورت وجود)


درصورت تاهل باید مدارکی مانند سند ازدواج، مدارک شناسایی همسر، گواهی اشتغال به کار و بیمه همسر را نیز به سفارت کانادا ارائه دهید؛ همچنین در صورت سفر خانوادگی، مدارک شناسایی تمامی همراهان نیز باید ضمیمه شود.

مدارک گفته شده باید ترجمه شوند و با مهر دارالترجمه رسمی همراه باشند؛ همچنین ممکن است مدارک دیگری برای ارائه از شما بخواهند؛ مانند گواهی های پزشکی، مدارک زبان، گواهی سوءپیشینه و ... . اعلام نتیجه درخواست ویزای مولتیپل کانادا حدود یک تا دو ماه زمان میبرد؛ و زمان انگشت نگاری (حدود یک ماه) و دریافت مدارک احتمالی بیشتر(حدود سه ماه) به آن اضافه میشود.


مجموعه پلیکان توریسم مفتخر است که شما را در تمامی مراحل اخذ ویزای مولتیپل کانادا ، از مشاوره، وقت سفارت تا پیکاپ ویزا همراهی کند.

پرسش خود را در این قسمت وارد نمایید !

بهترین دانشگاه های ایتالیا 2018

بهترین دانشگاه های ایتالیا 2018

درک اینکه چرا ایتالیا به یکی از کشورهای پرطرفدار برای تحصیل تبدیل شده است سخت نیست. دانشگاه بولونیا که گفته می شود قدیمی ترین دانشگاه دنیاست در این کشور قرار دارد و یکی از بهترین دانشگاه های ایتالیا مسحوب می شود.
هزینه زندگی در کانادا

هزینه زندگی در کانادا

بسیاری از شهرهای کانادایی در میان بهترین شهرها برای زندگی در جهان قرار دارند، با این حال هزینه زندگی می تواند به طور قابل توجهی بسته به استان، منطقه، شهر یا حتی محله ی زندگیتان، متفاوت باشد.
راهنمای خرید ملک در ترکیه

راهنمای خرید ملک در ترکیه

خرید خانه در ترکیه بسیار آسان تر از بسیاری از کشورهای اروپایی دیگر میباشد.
بهترین دانشگاه های آلمان 2018

بهترین دانشگاه های آلمان 2018

ما قصد داریم که رتبه بندی جهانی QS پیرامون بهترین دانشگاه های آلمان در سال 2018 را در اینجا برای شما ارائه دهیم. 45 دانشگاه در این رتبه بندی دانشگاه های کشور آلمان هستند و باید ذکر کرد که دو دانشگاه از این دانشگاه ها، تازه تاسیس می باشند.