مدارک سفارت مکزیک در تهران

مدارک سفارت مکزیک در تهران

اتباع خارجی به منظور گردشگری ، تجاری و، تخصصی پیش از ورود باید ویزا دریافت نمایند .
1- اصل و کپی گذرنامه معتبر با حداقل  6 ماه اعتبار از تاریخ ورود 
 2 - عکس جدید رنگی پاسپورت( پس زمبنه سفید)
 3 - فتوکپی از ویزا های قبلی ، در صورت وجود
 4 - اصل و کپی مدارک  مالی ، ترجمه شده به اسپانیولی یا انگلیسی از قبیل :
الف ) گواهی اشتغال به کار با قید حقوق و دستمزد ، مدت زمان همکاری در شرکت یا موسسه ، جواز 
کسب ، ثبت شرکت بر حسب مور د و سه فیش حقوق اخیر
ب) ریز حساب بانکی شش کاه اخیر ، گواهی حساب پس انداز یا سپرده باند مدت /کوتاه مدت ، سود 
سهام( امضا و مهر  شده توسط بانک)
ج) املاک و مستغلات در صورت دارایی
 5- متقاضیان ویزا تجاری یا تخصصی  نامه سربرگ دار از موسسه که ضمانت درخواست متقاضی را بر عهده گرفته و خواستار ورود وی به خاک مکزیک باشد با ذکر نوع و مکان فعالیت میزان حق الزحمه ، ( در صورت دریافت) و مدت تقریبی و محل اقامت در مکزیک.
6 - برای شرکت در مجامع علمی علاوه بر مدارک فوق ، دعوتنامه کنگره ، واچر هتل محل اقامت و رزرو بلیط هواپیما نیز لازم است .
7- حضور همه متقاضیان در سفارت الزامی است  . 
8- فرم درخواست افراد زیر 18 سال باید توسط والدین ( پدر و مادر) یا قیم قانونی امضاء شود .
9- در صورت نقص مدارک بررسی پرونده شما با تاخیر خواهد بود .
 **وابسته اقتصادی باید مدارک فوق را از طرف فرد ضامن با اثبات نسبت خانوادگی ( ترجمه شناسنامه یا سند ازدواج) و فتوکپی گذرنامه از صفحات حاوی عکس و مشخصات فرد ضامن تهیه نماید. 
مدت زمان بررسی پس از تحویل مدارک فوق به شرح رضایت دوهفته می باشد 
صدور ویزا ضمانت ورود نیست و پلیس مقامات اداره مهاجرت مکزیک حق تصمیم نهایی را دارند.
اطلاعات مفید برای دارندگان اقامت امریکا و کانادا 
 افراد دارای اقامت امریکا و کانادا نیاز به اخذ ویزای مکزیک ندارند . مدت اقامت مجاز 18 روزمی باشد. این مطلب به استناد وب سایت رسمی سفارت مکزیک در امریکا و کانادا ذکر شده است. لطفا برای اطمینان از صحت مطالب به آدرس زیر مراجعه نمایید.
http://consulmex.sre.gob.mx/washington/index.php/en/component/content/article /182 
پرسش خود را در این قسمت وارد نمایید !

هزینه زندگی در ترکیه

هزینه زندگی در ترکیه

ترکیه کشوری با فرهنگ عمیق و متنوع در سالهای اخیر در زمینه های سیاسی ،اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی روند رو به رشدی را داشته است ، و امروزه به عنوان یک ملت مدرن در سرزمینی باستانی با آب و هوای معتدل و مدیترانه ای پذیرای مهاجرین از سراسر جهان میباشد.
برترین جاذبه های گردشگری پاریس

برترین جاذبه های گردشگری پاریس

شما حتی در سفرهای اولتان اسیر زیبایی خیره کننده این شهر خواهید شد و حتما برای شما تصمیم گیری درباره اینکه اول کدام یک از جاذبه های گردشگری پاریس را برای دیدن انتخاب کنید، سخت است.
موزه هنرهای معاصر سانفرانسیسکو

موزه هنرهای معاصر سانفرانسیسکو

موزه ی هنرهای معاصر سانفرانسیسکو یک مکان مفرح و شگفت انگیز برای کودکان است و می توانند در آن هنر را تجربه کنند.شما میتوانید برای کسب اطلاعات بیشتر درخصوص موزه هنرهای معاصر سانفرانسیسکو با ما باشید.
کار در کانادا

کار در کانادا

با افزایش رو به رشد فرصت های شغلی، کانادا به طور مداوم به دنبال افرادی است که این موقعیت ها را پر می کنند.