مدارک ویزای توریستی اتریش

مدارک ویزای توریستی اتریش

کشور آلمانی زبان اتریش با مساحت 83.871 کیلومتر مربع در قاره اروپا قرار گرفته است. اتریش یکی از ثروتمندترین کشورهای جهان میباشد که از نظر درآمد سرانه در میان قدرتمندترین اقتصادهای اتحادیه اروپا قرار دارد. از سال 1997 که اتریش عضو اتحادیه اروپا و عضوی از کشورهای متعهد به پیمان شینگن شد، مسافران خارجی برای ورود به کشور باید ویزای شینگن اتریش دریافت کنند. اقوام خارج از اتحادیه اروپا، هنگام ورود به مرزهای اتریش، باید مدارک شناسایی، گذرنامه و ویزای شینگن را به افسر مرزی اتریش ارائه دهند.


انواع ویزای اتریش

با توجه به هدف شما برای ورود به اتریش، می توانید یکی از انواع ویزاهای شنگن زیر را دریافت کنید:

•         ویزای توریستی اتریش

•         ویزای فرودگاهی

•         ویزای بازدید از اقوام

•         ویزای تجاری

•         ویزای دیدار رسمی

•         ویزای پزشکی

•         ویزای تحصیلی اتریش

•         ویزای اتریش برای کارکنان فرهنگی، ورزشی و امور مربوط به فیلم


مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای توریستی اتریش

تمامی مدارک باید به زبان آلمانی ترجمه رسمی شوند و نیازی به تایید دادگستری و وزارت خارجه ندارند.

•         فرم درخواست که باید توسط متقاضی به طور کامل و به وضوح به زبان آلمانی تکمیل شود

•         2 قطعه عکس رنگی زمینه سفید (سایز 4.5 در 3.5 و مربوط به شش ماه اخیر)

•         گذرنامه معتبر (با حداقل اعتبار 3 ماه بیش از تاریخ سفر و حداقل 2 صفحه خالی)

•         ویزای شنگن قبلی (درصورت وجود)

•         اصل بیمه مسافرتی (شامل حداقل 30هزار یورو بازپرداخت)

•         بلیط سفر (رزرو بلیط رفت و برگشت)

•         مدرک محل اقامت (رزرو هتل)

•         گواهی تمکن مالی (صورت حساب بانکی 6 ماهه اخیر)

•         اثبات وضعیت مدنی (گواهی ازدواج، گواهی تولد فرزندان، گواهی اشتغال به کار یا ...)


مدارک لازم ویزای توریستی اتریش براساس وضعیت شغلی

1- درصورتی که کارمند هستید : قرارداد استخدام، گواهی مالیات بر درآمد و اجازه مرخصی از کارفرما

2- درصورتی که شغل آزاد دارید : کپی مجوز کار، پرداخت مالیات بردرآمد (ITR)

3- درصورتی که مشغول به تحصیل هستید : سند ثبت نام و گواهی No-objection از مدرسه یا دانشگاه

4- اگر بازنشسته هستید : گواهی بازنشستگی 6 ماه آخر


مدارک موردنیاز دریافت ویزای توریستی اتریش برای افراد زیر سن قانونی

•         گواهی تولد

•         فرم درخواست ویزا اتریش امضا شده توسط والدین

•         حکم دادگاه (درصورتی که فرزند دارای یک والد است)

•         کپی برابر اصل کارت شناسایی و پاسپورت والدین

•         رضایت نامه کتبی والدین (درصورت مسافرت به تنهایی)


علاوه بر مدارک ذکر شده، متقاضیان سفر به اتریش باید با توجه به هدف سفر خود مدارک اضافی نیز همراه داشته باشند.

به عنوان مثال برای سفرهای توریستی این مدارک شامل موارد زیر میشوند:

1- اثبات تمکن مالی در طول اقامت اتریش

2- سفرنامه ای که شامل : هدف از سفر به اتریش، بازه زمانی حضور (ورود و خروج از اتریش)، اطلاعات هتل یا محل اقامت و محل ها و فعالیت های اجرایی شما در طول سفر باشد.


هزینه ویزای توریستی اتریش

هزینه درخواست ویزای توریستی اتریش برای بزرگسالان 60 یورو و کودکان بین 6 تا 12 سال 35 یورو میباشد؛ برای کودکان زیر شش سال این هزینه رایگان است.

هزینه های جانبی : هزینه خدمات برای هر درخواست 24.80 یورو ، هزینه ارسال اطلاعات از طریق SMS 3 یورو ، هزینه پیک تهران 10 یورو (شهرستان 14 یورو) و خدمات عکاسی 9 یورو (4 قطعه عکس) میباشد.

تمام هزینه ها باید به صورت نقدی و به یورو پرداخت شوند ؛ هزینه های پرداختی در صورت عدم پذیرش درخواست قابل استرداد نیستند.


روند درخواست ویزای توریستی

قبل از مراجعه به مرکز درخواست ویزا، اطمینان حاصل کنید که اطلاعیه های مقررات امنیتی را خوانده اید. پس از آن باید هدف سفرتان به اتریش را مشخص کرده و برای ویزای مرتبط درخواست دهید. فرم های مربوطه را از سایت سفارت اتریش دانلود کرده و آن را به زبان آلمانی تکمیل کنید. تمامی مدارک درخواستی باید به صورت کامل در سایت آپلود شوند. پس از آن باید وقت سفارت اتریش را دریافت کنید؛ برای این کار باید به آدرس appointmentaustria@vfshelpline.com ایمیل ارسال کنید. در ایمیل ارسالی باید نام و نام خانوادگی، شماره تماس، شماره پاسپورت، تاریخ حرکت و تصویر پاسپورت قرار داشته باشند. پس از این مرحله باید پرداخت های مربوط به درخواستتان را انجام دهید.

پس از ارسال درخواست میتوانید در وب سایت سفارت اتریش وضعیت خود را به صورت آنلاین با ارائه شماره ارجاع بررسی کنید؛ همچنین میتوانید سرویس هشدار SMS را فعال کرده تا مراحل مختلف روند پردازش درخواست شما از این طریق به اطلاعتان برسد. مدت زمان پردازش درخواست ویزای شینگن اتریش در شرایط عادی تقریبا بین 2 تا 3 هفته طول میکشد؛ اما در برخی موارد، به دلایل مختلف این دوره ممکن است تا 30 روز افزایش یابد.


جمع آوری اطلاعات بیومتریک برای ویزای توریستی اتریش

در این مرحله علاوه بر عکس دیجیتال، از فرد متقاضی توسط اسنکرهای دیجیتال اثر انگشت نیز گرفته میشود. درطول فرایند ثبت نام بیومتریک، تمامی مراحل درخواست باید توسط خود متقاضی صورت گیرد؛ درصورتی که به هر دلیلی این مرحله انجام نشود درخواست ویزای شما پذیرفته نخواهد شد. در هنگام عکسبرداری باید تمام چهره به صورت کامل مشخص باشد. متقاضیانی که زیر 12 سال هستند یا کسانی که از نظر فیزیکی قادر به ارائه اسکن اثر انگشت نمی باشند، فقط باید عکس دیجیتال صورت را ارائه دهند. همچنین اگر متقاضی بین 12 تا 18 سال سن داشته باشد باید سرپرست قانونی وی در انجام مراحل بیومتریک حضور داشته باشد و یک رضایت نامه کتبی نیز ارائه کند.


آدرس سفارت اتریش در تهران : نیاوران، خیابان باهنر، خیابان مقدسی، کوچه میرولی، پلاک 8

شماره تماس سفارت اتریش : 02122750046

آدرس مرکز درخواست ویزای اتریش در تهران (VFS) : میدان هروی، خیابان موسوی (گلستان پنجم) ، هروی سنتر، طبقه 4

شماره تماس مرکز درخواست ویزای اتریش : 02182805927

وب سایت مرکز درخواست ویزای اتریش : www.vfsglobal.com/Austria/Iran/index.html


 مهدی علی پناه
  رزرو هتل و بلیط برای ارایه به سفارت را چگونه تهیه کنیم؟  
 پلیکان توریسم
  اگر از طریق تور به اتریش سفر میکنید، آژانس هواپیمایی مورد نظر برگه رزرو رو بهتون میده. اما اگر شخصا برای دریافت ویزای توریستی اتریش اقدام میکنید باید حتما هتلتون بیش از 4ستاره باشه و حتما در نزدیکی مرکز شهر باشه.  
 احمد سلوکی
  اعتبار ویزای توریستی اتریش چقده؟  
 پلیکان توریسم
  اگر برای اولین بار درخواست ویزای توریستی اتریش (ویزای شینگن اتریش) داده اید، این ویزا برای شما به مدت 15 روز صادر میشود.  
 reza heidari
  سلام. برای وقت سفارت اتریش از چند وقت قبل باید درخواست داد؟  
 پلیکان توریسم
  سلام. اگر برای ویزای توریستی اتریش (اقامت کوتاه مدت) وقت سفارت میخواهید، بهترین زمان از سه ماه قبل تا یک ماه قبل از تاریخ سفرتونه.  
 آرمین تشکری
  برای گرفتن ویزای توریستی اتریش برای یه خانواده باید یک وقت سفارت بگیریم؟  
 پلیکان توریسم
  خیر. برای هر شخص باید به صورت جداگانه وقت سفارت اتریش گرفته شود، حتی اگر اعضای یک خانواده باشند.  
پرسش خود را در این قسمت وارد نمایید !

بهترین شهرهای کانادا برای مهاجرت

بهترین شهرهای کانادا برای مهاجرت

کانادا دارای بسیاری از شهرهای عالی است که علاوه بر مناظر دیدنی و منحصر به فرد، آب و هوای متنوع در هر شهر، فرصت های شغلی عالی و کیفیت بالای زندگی را به شهروندانش می‌دهد.
پنج روستای زیبای در ایتالیا

پنج روستای زیبای در ایتالیا

ایتالیا کشوری توسعه‌یافته در جنوب قاره اروپا است، این کشور به دلیل داشتن آب و هوای متعادل دارای طبیعت منحصر به فرد میباشد.ما با ارائه این مقاله میتوانیم بهترین راهنمای سفر به روستاهای چینکو تره ایتالیا باشیم.
زندگی در ترکیه

زندگی در ترکیه

بیش از 30درصد ساکنان کنونی ترکیه را افراد غیر ترک تشکیل میدهند، که این نرخ در سالهای اخیر در حال افزایش بوده و همچنان ادامه دارد.
بهترین مکان ها برای زندگی در استرالیا

بهترین مکان ها برای زندگی در استرالیا

می خواهید به استرالیا بروید اما نمی دانید در کدام شهر آن زندگی کنید؟ خوب یک راه این است که به شهرهای مهم این کشور سفر کنید و آنها را به دقت ببینید و کیفیت زندگی در این شهرها را بسنجید.