اقامت ترکیه از طریق سرمایه گذاری

اقامت ترکیه از طریق سرمایه گذاری


ترکیه یک مرکز فرهنگی در تلاقی آسیا و اروپا است که زندگی مدرن، سرمایه داری جهانی و اصول دموکراتیک را همراه با هویت دینی خود، مخلوط کرده. کشور ترکیه یکی از محبوب ترین مناطق برای فعالیت های تفریحی و تجاری و یکی از بهترین کشورهای جهان از نظر شرایط آب و هوایی، محیط سالم، فرهنگ مهمان نوازی، امکانات آموزشی و مقرون به صرفه و با کیفیت بالا در سطح جهانی میباشد؛ همچنین یک کشور امن برای سرمایه گذاران خارجی است و علاوه بر دیدگاه تجاری، شرایط اجتماعی و سیاسی مناسبی دارد.


اقامت ترکیه از طریق سرمایه گذاری

مهاجرت به ترکیه از طریق سرمایه گذاری در سالهای اخیر در بین خارجی ها به ویژه از کشورهای ایران و عراق بسیار روند افزایشی داشته و در زمینه املاک و مستغلات سرمایه گذاری های زیادی داشته اند. برنامه های مهاجرت از طریق سرمایه گذاری یک روش بسیار محبوب سرمایه گذاری خارجی در کشورهای مختلف است. برنامه سرمایه گذاری مهاجرتی در ترکیه راه بسیار مستقیم و سریع برای کسب تابعیت را فراهم می کند که به ویژه برای شهروندان کشورهای در حال ظهور که به دنبال پاسپورت ترکیه هستند، تا به راحتی بتوانند به بسیاری از کشورها سفر کنند (درصورتی که با گذرنامه فعلی خود نمیتوانستند) جذاب است. دریافت تابعیت ترکیه از طریق سرمایه گذاری از روش های مختلفی امکان پذیر است و با قانون ساده و مطابق با استانداردهای بین المللی برای همه سرمایه گذاران شرایط برابری را فراهم می کند.


متقاضیان سرمایه گذار خارجی باید شرایطی را برای اخذ تابعیت ترکیه از طریق سرمایه گذاری داشته باشند :

•         توانایی پرداخت مطابق گزینه های سرمایه گذاری را داشته باشند

•         اشخاص متقاضی و خانواده وی سابقه کیفری نداشته باشند

•         سلامت روحی و جسمی داشته باشند


گزینه های سرمایه گذاری برای دریافت اقامت ترکیه چیست؟

1- املاک و مستغلات را برای حداقل 250هزار دلار آمریکا خریداری کنند و مالکیت اموال را حداقل 3 سال نگه دارند؛ در اینصورت میتوانند اقامت ترکیه از طریق خرید ملک را کسب کنند.

•         ملک میتواند مسکونی یا تجاری باشد

•         امکان اجاره ملک خریداری شده وجود دارد و پس از سه سال میتوانید آن را بفروشید

•         این نوع سرمایه گذاری محدود به یک ملک نیست و میتوانید چند ملک خرداری کنید


2- سرمایه گذاری نقدی به ارزش 500 هزار دلار آمریکا (یا ارزش معادل لیر ترکیه) با یکی از شرایط زیر:

•         این مبلغ برای حداقل 3 سال در یک بانک ترکیه سپرده گذاری شود.

•         سرمایه گذاری ثابت باید توسط وزارت صنایع و فناوری تایید شود.

•         اوراق قرضه دولتی را به ارزش 500هزار دلار و به مدت حداقل 3 سال خریداری شده و توسط وزارت خزانه و دارایی تایید شود


3- ثبت شرکت در ترکیه و استخدام حداقل 50 کارگر ترکیه ای که توسط وزارت کار و امور اجتماعی تائید شود.


اگر متقاضی سرمایه گذار خارجی با هر یک از الزامات فوق الذکر مطابقت داشته باشد، می تواند تابعیت ترکیه را برای خود و همسر و فرزندان زیر 18 سال به دست آورد. شایع ترین نوع سرمایه گذاری برای اخذ اقامت ترکیه، خرید اموال غیر منقول است؛ اخیرا قوانین مربوط به اخذ تابعیت ترکیه اصلاح شده و قیمت ها به کمتر از نیمی کاهش یافته اند. مبلغ سرمایه گذاری برای اخذ اقامت ترکیه از طریق خرید ملک در ابتدا یک میلیون دلار بود که در سپتامبر سال 2018 کاهش یافت. این کاهش چشمگیر قیمت املاک و مستغلات این فرصت را برای سرمایه گذاران با استعداد برای خرید و سرمایه گذاری در کشور ترکیه فراهم کرده است.


مدارک لازم برای دریافت تابعیت ترکیه از طریق سرمایه گذاری :

•         پاسپورت معتبر

•         گواهی تولد (شناسنامه)

•         مجوز اقامت ترکیه

•         گواهی پزشکی و گزارش سلامت

•         برای خانواده ها، گواهی ازدواج و تولد کودکان

•         گواهی بانکی، اثبات درآمد

•         مدارک شناسایی و آدرس نزدیکان در ترکیه، درصورت وجود


دریافت تابعیت ترکیه از طریق سرمایه گذاری یک روش قانونی تایید شده است که به شما امکان می دهد تا مزایای شهروندان کشور مذکور را داشته باشید که موارد فراوانی را شامل میشود. بدون نیاز به شرایط سنی، تحصیلی و اقامتی، تابعیت ترکیه برای افراد و خانواده ها با مزایایی مانند: سفر بدون ویزا به 148 کشور دنیا و دریافت کمک های کامل پزشکی ، طرح های بازنشستگی، آموزش رایگان و دریافت بورس دانشگاهی همراه است.


چه مدت طول می کشد تا تابعیت ترکیه (TC) برای تمام اعضای خانواده دریافت شود؟

معمولا 3-6 ماه طول می کشد تا شهروندی ترکیه و گذرنامه های ترکی برای متقاضی اصلی (سرمایه گذار) و سایر اعضای خانواده به دست آید. در قانون جدید، کل دوره برای به دست آوردن شهروندی کامل ترکیه برای همه اعضای خانواده در سال 2019 در صورتی که تمام مستندات آماده و به درستی تکمیل شده باشند و کارهای قبل و بعد از سرمایه گذاری به درستی انجام شود، به 2 تا 3 ماه کاهش یافته است.


پرسش خود را در این قسمت وارد نمایید !

بهترین مشاغل کانادا برای مهاجرت

بهترین مشاغل کانادا برای مهاجرت

کانادا یک کشور دوست داشتنی با مردم دوستانه، اقتصادی قوی و سیستم بهداشتی خوشایند است که از سراسر جهان سیل عظیمی از درخواست های مهاجرت به کانادا را دارد.
13 جاذبه طبیعی استرالیا

13 جاذبه طبیعی استرالیا

سرزمین استرالیا در بردارنده مناظر طبیعی فوق العاده ای است که جلوه زیبایی به این کشور داده اند. بعضی از این مناظر مانند این است که به سیارات دیگر تعلق دارند و مابقی
حقایق جالب در مورد آلمان

حقایق جالب در مورد آلمان

آلمان با جمعیت 82 ملیون نفر، پس از روسیه، پر جمعیت ترین کشور اروپاست. سرزمین آلمان در دوران رایش دوم Second Reich(1871-1918)پنجاه درصد از اندازه کنونی اش بزرگ تر بود و بخش اعظم لهستان کنونی و قسمت هایی از لیتوانی را در بر می گرف
ده مورد از خصوصیات اسکای ویل که باید بدانید

ده مورد از خصوصیات اسکای ویل که باید بدانید

از موقعی که اسکای ویل نیاگارا در ماه جون سال ۲۰۰۶ افتتاح شد، کانون مسافرانی شده است که می خواهند منظره های به یاد ماندنی از آبشار نعل اسبی و رود نیاگارا و بسیاری دیدنی های دیگر را در ذهن ثبت کنند. اما اگر دلیل دیگری می خواهید تا سوار اسکای ویل نیاگارا شوید، بد نیست ده دلیل برایتان بیاوریم که چرا باید این کار را انجام بدهید.