ویزای ازدواج کانادا

ویزای ازدواج کانادا

مهاجرت به کانادا از طریق ازدواج یکی از راه های نسبتا آسانی است که می توانید از طریق آن می توانید براحتی اقامت کانادا را دریافت کنید. البته به شرط اینکه ازدواج شما واقعی باشد. در صورتی که ازدواج فرد متقاضی از نوع ازدواج های صوری و غیر قانونی جهت دریافت اقامت باشد، اقامت فرد باطل و هر دو طرف در کانادا تحت پیگرد قانونی قرار می گیرند. 

ازدواج یعنی آغاز زندگی مشترک. پیوندی میان زن و مرد که در تمام ادیان توصیه شده است. سنتی زیبا که به معنای پایان تجرد و آغاز فصل جدیدی در زندگی افراد است. اگر فرد با ازدواج بتواند نه تنها به همسرش بلکه قدم به سرزمین رویایی خود بگذارد، قطعا این شیرینی دوچندان خواهد شد.

خوشبختانه از آنجایی که خانواده نهادی مهم برای بسیاری از کشورها و دولت های آنها می باشد و بطور منطقی نیز نباید با تاخیر در صدور ویزا برای متقاضیان مهاجرات از طریق ازدواج، میان خانواده ها فاصله ایجاد شود، لذا در بسیاری از کشورها از جمله کانادا سعی می شود که معمولا به متقاضیان این روش، در صورت صحت کلیه مدارک خواسته شده، ظرف مدت نسبتا کوتاهی ویزا داده شود. (معمولا بین شش ماه الی یک سال)


ازدواج با تبعه کانادا:

کسانی که قصد ازدواج با فردی که تبعه کشور کانادا است را دارند، می توانند از این طریق جهت اخذ ویزا کانادا اقدام کنند. این نوع ویزا که به آن ویزا اسپانسرشیپی همسر (Canada spousal sponsorship) گفته می شود، جهت پیوستن به همسرشان و ادامه زندگی این افراد در کشور کانادا، صادر می شود.

ازدواج با شهروند کانادا می تواند ظرف مدت زمان کوتاهی منجر به دریافت ویزا کانادا برای شما بشود. البته این مسئله چند شرط دارد که باید آنها را رعایت کنید:

·         باید همسر کانادایی (فردی که می خواهید با او ازدواج کنید) توانایی پشتیبانی مالی از شما را داشته باشد و بتواند اسپانسر شما بشود.

·         مدارک و عکس هایی را تهیه و به سفارت کانادا ارسال کنید که نشان دهنده ازدواج شما با آن شخص باشد.

·         پس از ورود فرد غیر کانادایی به خاک کانادا، از زمان دریافت اقامت کانادا باید به مدت حداقل دو سال زندگی مشترک با همسر کانادایی خود داشته باشد.

·         همسر مقیم کانادا باید دارای شهروندی آن کشور (Canadian citizenship) و یا دست کم اقامت کانادا (Permanent resident) را داشته باشد.

·         اسپانسر باید حداقل دارای هجده سال سن باشد، تحت پیگرد قانونی قرار نداشته باشد، دچار ورشکستگی و یا زندانی نباشد. (یا حداقل اگر قبلا جرمی مرتکب شده، دست کم پنج سال از پایان مجازات و زندان رفتن اسپانسر گذشته باشد)

·         در زمان ورود همسر به کانادا، اسپانسر باید در خاک کانادا اقامت داشته باشد و در طول پنج سال گذشته، همسر دیگری نداشته باشد.


در واقع اثبات استقلال مالی همسر (اسپانسر) کانادایی و همچنین واقعی بودن ازدواج به سفارت کانادا هر دو اهمیت زیادی دارد. متاسفانه در طول دهه های گذشته برخی افراد با کلاهبرداری و سودجویی تلاش می کردند تا با ازدواج های صوری از متقاضیان مهاجرت کانادا کلاهبرداری کنند و اداره مهاجرت کانادا را فریب بدهند. تاکنون بیشتر این افراد در کانادا شناسایی شده و تحت پیگرد قانونی قرار گرفتند. 

نکته مهم دیگر اینکه اسپانسر (همسری که تبعه کاناداست) باید اثبات کند که توانایی کافی جهت فراهم کردن شرایط زیر برای همسر غیرکانادایی خود (در صورتی که وی توانایی مالی نداشته باشد) را بطور کامل دارد:

·         پرداخت هزینه های درمانی و پزشکی و مواردی که شامل خدمات بیمه بهداشت عمومی کانادا نمی شود.

·         نیازهای اولیه زندگی مشترک (خانه، تهیه خوراک و پوشاک و موارد دیگر) 

نکته دیگری که باید به آن توجه شود این است که در صورتی که در طول مدت 2 ساله نخست ازدواج، به هر دلیلی ازدواج آنها ناموفق باشد و منجر به جدایی اسپانسر و همسرش شود، باز هم با این وجود اسپانسر تا پایان اقامت همسرش و طلاق رسمی، مسئول هزینه های زندگی اوست.


مدارک مورد نیاز جهت ویزای اسپانسرشیپ همسر برای کانادا:

سفارت و یا اداره مهاجرت کانادا مدارک متعددی را از متقاضیان جهت بررسی پرونده ازدواج آنها درخواست می کنند. از جمله:

·         مدارک اثبات کننده ازدواج و ارتباط زوجین (از جمله عکس های ازدواج که ترجیحا همراه با خانواده های دو طرف گرفته شده باشد)

·         کپی از تمام صفحات گذرنامه متقاضی

·         کپی یا اسکن کارت اقامت (PR) اسپانسر

·         ترجمه و اسکن کارت ملی و گواهی عدم سوء پیشینه شوهر

·         اصل و ترجمه عقدنامه

یکی از موارد مهم ارسال عکس ها برای سفارت کاناداست. این عکس ها که شامل عکس های دو نفره زوجین و همچنین خانواده های آنها - در مراسم عقد و عروسی - باید باشد، باید اثبات کننده ارتباط زوجین باشد بطوری که براحتی به مسئولین بررسی کننده پرونده های مهاجرت اثبت شود که زوجین واقعا قصد آغاز زندگی مشترک با یکدیگر را دارند.

برای مثال علاوه بر ازدواج، می توان عکس های سلفی دو نفره زن و شوهر (متقاضی مهاجرت کانادا از طریق ازدواج و همسر کانادایی) از سفرهایشان و یا مهمانی هایی که در آن شرکت کرده اند را نیز ضمیمه پرونده کرد. 


موارد احتمالی رد شدن پرونده مهاجرت از طریق اسپانسرشیپی همسر:

مواردی هستند که ممکن است هر کدام آفیسر اداره مهاجرت کانادا را در مورد صحت و درستی ازدواج زوجین به شک بیندازد و متقاضی جهت اخذ ویزای کانادا به مشکل برخورده و موفق به این کار نشود. از جمله:

·         ارسال تعداد کم عکس ها و با کیفیت پایین

·         ارسال عکس هایی که در آن اثری از خانواده های دو طرف نباشد و یا نشان دهنده عشق زن و مرد به یکدیگر نباشد.

·         فاصله سنی زیاد

·         اختلافات دینی و مذهبی

·         نداشتن زبان مشترک بین زوجین (برای مثال اسپانسر انگلیسی زبان و همسری که تسلطی به این زبان ندارد)

·         نقص مدارک خواسته شده


البته با این وجود باز هم در صورتی که واقعا قصد ازدواج با یک شهروند کانادا را دارید، جای نگرانی نیست و در صورت نیاز می توانید با همکاران ما در موسسه توریستی و مهاجرتی پلیکان جهت مشاوره تماس بگیرید. ما بین مسیر جهت مهاجرت به کانادا و اخذ ویزا را به شما نشان می دهیم.

پرسش خود را در این قسمت وارد نمایید !

بهترین دانشگاه های کانادا 2018

بهترین دانشگاه های کانادا 2018

آخرین رتبه بندی جهانی دانشگاه ها توسط موسسه QS در سال 2018 در اینجا گردآوری شده است.در این رتبه بندی 26 دانشگاه کانادا جزء بهترین دانشگاه های جهان قرار گرفته اند.
بهترین مکان ها برای زندگی در استرالیا

بهترین مکان ها برای زندگی در استرالیا

می خواهید به استرالیا بروید اما نمی دانید در کدام شهر آن زندگی کنید؟ خوب یک راه این است که به شهرهای مهم این کشور سفر کنید و آنها را به دقت ببینید و کیفیت زندگی در این شهرها را بسنجید.
موزه هنرهای معاصر سانفرانسیسکو

موزه هنرهای معاصر سانفرانسیسکو

موزه ی هنرهای معاصر سانفرانسیسکو یک مکان مفرح و شگفت انگیز برای کودکان است و می توانند در آن هنر را تجربه کنند.شما میتوانید برای کسب اطلاعات بیشتر درخصوص موزه هنرهای معاصر سانفرانسیسکو با ما باشید.
بهترین دانشگاه های آلمان 2018

بهترین دانشگاه های آلمان 2018

ما قصد داریم که رتبه بندی جهانی QS پیرامون بهترین دانشگاه های آلمان در سال 2018 را در اینجا برای شما ارائه دهیم. 45 دانشگاه در این رتبه بندی دانشگاه های کشور آلمان هستند و باید ذکر کرد که دو دانشگاه از این دانشگاه ها، تازه تاسیس می باشند.