خدمات و ویزای مکزیک

خدمات و ویزای مکزیک

دو نوع مجوز ورود به مکزیک برای  مهاجرت وجود دارد:
مجوزهای غیرمهاجرتی برای افرادی است که به منظور بخصوصی قصد دارند از مکزیک بازدید کنند و سپس بازگردند.
مجوزهای مهاجرتی مخصوص افرادی است که قصد اخذ اقامت دائم و طولانی مدت مکزیک را دارند.
می¬خواهید در مکزیک مشغول به کار شوید باید برای ویزای اقامت دائم متناسب به فعالیت اقتصادی که قصد انجامش را دارید درخواست بدهید.
زبان رسمی و کاربردی در مکزیک زبان اسپانیایی است ولکن این کشور یک زبان رسمی ندارد و زبان انگلیسی نیز در این کشور کاربرد بسیاری دارد و از سال ۲۰۰۳ حدود ۶۰ زبان بومی به عنوان ( زبان‌های ملی ) ثبت شده است و رسمیت پیدا کرده است . کشور مکزیک بزرگ‌ترین کشور اسپانیایی ‌زبان دنیا است و حدود یک ‌سوم از کل اسپانیایی ‌زبان‌های جهان در مکزیک زندگی می‌کنند .
مکزیک از شمال با ایالات متحده آمریکا هم ‌مرز است . همچنین اقیانوس آرام در غرب این کشور و در جنوب خلیج مکزیک در شرق و دریای کارائیب در جنوب شرق آن قرار دارند ،
هزینه های دانشگاه های این کشور در دانشگاه های دولتی مکزیک ۳۷۸ تا ۸۱۸ دلار در سال است . باید دقت بفرمایید در دانشگاه های خصوصی شرایط متفاوت می شود و هزینه های بالایی خواهید داشت . مبلغ این دانشگاه ها سالیانه حدود ۱۶ هزار دلار به بالا خواهد بود 

دانلود فرم ها

مدارک سفارت مکزیک در تهران

مدارک سفارت مکزیک در تهران